Mobilsurfing blir stadig mer populært

 

Over 50% av all nettsurfing i Norge gjøres nå med mobil. Denne andelen øker fortsatt i raskt tempo.  Likevel er de fleste nettsider vanskelige å bruke på en liten mobilskjerm. Det er to måter å løse dette på. Enten har du en mobiltilpasset mal av nettsiden din, eller så har du et responsivt design.


Kan din webside leses fra mobilen?

Er tekstene vanskelig å lese når du besøker siden din fra mobilen? Er bildene vanskelig å se detaljene i? Må du scrolle sideveis for å se alt innholdet, og gjerne blåse opp størrelsen på skjermen hver gang du skal lese noe spesielt? Hvis ja, så kan vi med stor sikkerhet si at din nettside ikke er optimalisert for mobiler. Hvis du ser på www.vg.no fra en PC og så fra mobilen - ser du forskjellen? 
Med enkle grep kan du nå tilpasse websiden din for mobiler også og henge med i utviklingen.

Ta kontakt for uforpliktende Demo av hvordan du kan oppdatere siden din for mobil

 

Fornøyd med nettsiden din - men ønsker en mobiltilpasset versjon?

Hvis du er fornøyd med nettsiden din slik den ser ut i dag, men ønsker å vise innholdet korrekt på mobiltelefoner - da løser vi det ved å sette opp en enkel mobilutgave av nettsiden din. Denne versjonen av nettsiden vil inneholde den absolutt viktigste informasjonen  du har på websiden, og budskapet ditt vil bli så "spisset" som mulig. 

Med mobiltipasset nettside fra Netconsulting så vil mobilsiden din automatisk optimaliseres til ulike mobiltelefoners skjermer. Menyen forstørres og designet blir lett å navigere i. Teksten forstørres automatisk og bilder vises i hele skjermens bredde. Navigasjonen mellom sidene vil bli lett å forstå, og du kan være sikker på at kundene dine får en god opplevelse når de lese om firmaet ditt fra mobilen. Firmaet ditt vil fremstå som tidsriktig og profesjonelt.

Ja, jeg ønsker et uforpliktende tilbud på å få en mobilversjon av min nettside

 

Ønsker du å tilpasse nettsiden din også for ulike lesebrett, som iPad?

Statistisk sett er det bare et tidsspørsmål før du hører at kundene dine bruker nettbrett når de besøker nettsiden din. Når den dagen kommer vil du mest sannsynlig også høre at de finner det frustrerende at tekstene, bildene og innholdet ditt generelt ikke tilpasser seg skjermstørrelsen de bruker. Oppleverer du dette så ikke fortvil. Med en mobiltilpasset webside så har du kommet lengre enn du tror med å optimalisere for større skjermer! 

Du kan enkelt oppgradere fra en mobiltilpasset websideversjon til en lesebrett versjon. Det eneste du må gjøre er å kontakte Netconsulting, eller din webleverandør, og be de flytte over mer av innholdet fra den gamle nettsiden din som du fortsatt bruker. Du vil mest sannsynlig ikke ønske å ta med alle tekster fra nettsiden og du vil ønske å vise innholdet på en spesiell måte. Malverket i din mobil- & lesebrett tilpassede side vil måtte tilpasses, ekstra innhold må velges ut og plasseres og til slutt må du merke av hvilke deler som skal vises på lesebrett. Kundene dine forventer den samme gode opplevelsen både på  mobil og lesebrett. Fordeler med å starte designprosessen med utgangspunkt i den minste skjermen

Det tar relativt kort tid å planlegge, designe og ferdigstille en mobilversjon av en nettside. Med enkle håndgrep, lav pris og lite bruk av tid så kan du sørge for at firmaet ditt henger med i utviklingen og gir kundene en proff presentasjon av tjenestene dine.

I tillegg kjøper du deg tid til å tenke igjennom hvilke innhold som skal være med på de større skjermversjonene, når den tid kommer. Nettsiden på større skjermer kan bli mer presis, kortfattet og effektivt.

Dersom dere har lite tid til å starte et nytt stort webprosjekt, så vil denne fremgangsmåten være perfekt. Dere kan gjennomføre jobben steg for steg i perioder hvor dere har bedre tid til å fokusere på markedsføring. Dere får i pose og sekk, raskt og greit. 

 

 

Har imidlertid tid og lyst til å bare lage en komplett responsiv webløsning med èn gang?

Les mer om hvordan du kan få etablert en ny nettløsning.

 

 

NetConsulting AS - 1300 Sandvika - tel 23 27 16 00 - post@netconsulting.no

Be om priser og tilbud