NetConsulting tilbyr utvikling av grafisk design for trykk

NetConsulting sine designere er høyt utdannet innen grafisk design og webdesign. Vi har jobbet med utarbeidelse av grafiske elementer for web- og trykk i nærmere 20 år og det er få designprosjekt vi ikke har gjort siden vi startet. Noen elementer designer vi oftere enn andre. Typiske elementer vi gjøre mye av er design av elementer som alle firmaer trenger i oppstarten og vekstfaser.


Logoutvikling

En logo er gjerne det første et firma utvikler. Logoen skal symbolisere og kjennetegne firmaet ditt, og er viktig å få laget på en proff måte. 

Les mer om hvordan vi utvikler logoer

 


Profilmanual

En profilmanual sikrer at firmaet ditt blir markedsført på en helhetlig og profesjonell måte, på tvers av alle dine markedskanaler. Investeringen vil sikre firmaets profil i markedet og bidra til å øke jobbtilfredshet blant ansatte og innleide konsulenter. Investeringen vil bli viktigere jo større selskapet blir. 

Les mer om hva vi inkluderer i en standard profilmanual


Visittkort og brevark

Noe papirbasert markedsmaterial er fortsatt vanlig å ha. Netconsulting tilbyr utvikling av startpakker, inkl. visittkort, brevark, 2 valgfrie maler som rapporter samt konvoluttdesign. Vi leverer ferdig trykte elementer til kunde.

Les mer om leveranse av visittkort


Annet; brosjyrer, flyere mm

Tidvis designer vi enkle plakater, flyere, små brosjyrer for print mm. Vi designer alt innhold, tar korrektur og leverer ferdig printede/trykte brosjyrer til kunde. 

Ta kontakt med oss

NetConsulting AS - 1300 Sandvika - tel 23 27 16 00 - post@netconsulting.no

Be om priser og tilbud