Internett teknologi har blitt byggestenene i alt rundt oss både i jobb og privat.

Med viktig IT-kompetanse kommer stor makt og med stor makt kommer et stort ansvar.  

Put alternative text here : no

Planeten vår har store utfordringer og menneskerasen sliter med konsekvensene av en døende jord. Internasjonale organisasjoner hever stemmen for å avverge den ene miljøkrisen etter den andre. På toppen vil kunstig intelligens føre til flere endringer de neste 10 årene enn verden har sett de siste 100 årene. Utfordringene er enorme, men NetConsulting forsøker å bidra med det vi kan.

Via solide 3.-parter bidrar NetConsulting med å rette fokus på nye IT- og helseutfordringer, muligheter og løsninger som sikrer en bedre fremtid.

Vårt bærekraftarbeid

Ved å bistå med å digitalisere forretningsprosesser og fjerne printing av papir, bidrar vi til å bevare skogene og miljøet. 

Ved å lage gode brukergrensesnitt bidrar vi til å øke den enkelte ansatte sin følelelse av å mestre jobben sin, slik at jobbtilfredsheten og arbeidsmiljøene blir bedre.

Den psykiske helsen henger sammen med skjermbruk. Vi bidrar bevisst med å gjøre arbeidsdagen så behagelig som mulig for våre medlemmer og kunder, ved å lage gode brukeropplevelser i våre system.

Vårt fokusområde

Den oppvoksende generasjon er avhengig av at ansvarlige voksne styrer hvordan teknologien former utforming av applikasjonene og systemene barn- og unge må forholde seg til i dag- og i fremtiden.

Via trygge partnere bidrar vi med kompetanse rundt forebygging- og veiledning, slik at nye generasjoner arbeidere kan navigere en stadig mer krevende arbeids- og helsearena.

Barn- og unge entreprenører står i hjertet av vårt arbeid. 

Mental helse

Internett teknologien har ikke brakt med seg alle de fordelene som gründere så for seg på 1990-tallet.

Man har sett at datamaskinene ikke har gjort like mye innen skole- og utdanning som de hadde ønsket og de negative psykiske konsekvensene av sosiale medier og mye skjermbruk har begynt å vise seg i form av mentale lidelser, økt skole- og sykefravær. 

Digital mobbing, ekskludering og psykisk vold har eksplodert blant barn og unge.

NetConsulting jobber via partnere for å belyse ringvirkningene av disse negative konsekvensene og for å lage bærekraftige løsninger innen utdanning- og helse.

Pro Bono

Opp igjennom årene har vi tatt på oss en rekke viktige pro bono-prosjekter som fortjener fokus.

Hvis du vet om organisasjoner eller institusjoner som sliter med å få saken sin på dagsorden, så ta kontakt.

NetConsulting vurderer fortløpende nye prosjekter å bistå.

Lær mer om våre initiativ

Ta kontakt om du har litt tid til overs og vil hjelpe med noe.

Om å forandre verden sammen

I 2013 utviklet NetConsulting nettportalen Klimaviljen, for Kommunenes Sentralforbund. Portalen ble utviklet under ledelse av journalister fra ulike tekniske magasiner og klima-institusjoner. 10 år etter ser vi at mange fortsatt bare har Viljen til å gjøre noe, men konkret handling mangler på de riktige nivåene.

NetConsulting ser imidlertid viktig innsats og vi er motivert til å bidra videre, med å skape en bedre fremtid.

Put alternative text here : noHvis du føler deg kallet til å gjøre verden litt bedre.. 


Ta kontakt - kanskje vi kan gjøre noe sammen
Vi håper å høre fra deg!

Kontakt
Support 23 27 16 00
E-mail oss
Man-Fre 10-14

NetConsulting AS, PB 47, 1300 Sandvika

All rights reserved
@2002-2023  NetConsulting AS 

 
Personvern  Cookies policy