NetConsulting er et av de eldste IT-konsulentselskapene i Norge. Hele 17 års drift har resultert i viktig kompetanse rundt effektiv og presis webdesign og prosjektgjennomføring.

 

Hvem er vi?

Våre medarbeidere har alle høyere utdanning innen sine fagfelt og har jobbet innen IT-bransjen i mellom 9 og 23 år.

Samtlige medarbeidere har jobbet i landets største firmaer. De har relevante arbeidserfaring innen rådgiving, design, programmering, prosjektledelse og webmarkedsføring og har hatt fokus på verdiskapende oppgaver og større spesialsømsprosjekter.  Daglig leder har en økonomisk- og administrativ utdanning m/spesialisering ledelse, mens prosjektlederne har mastere innen prosjektledelse m/spesialisering effektivisering/dataflyt. Vi kommer fra selskaper som: Electric Farm/Evry AS, Microsoft, Næringsdepartementet, 1881 og 1880, IT-avdelingen i Finn.no.

Vi er en kreativ gjeng og liker å digitalisere forretningsprosessser og se bedrifter lykkes med sine målsetting pga vår hjelp.


Vekst og utvikling

Målet vårt er å ligge i forkant også 13 år frem i tid. Vi har alltid vært et fremtidsrettet firma som jobber mot å tilrettelegge løsninger for hvordan markedet kommer til å se ut 3-4 år frem i tid. Vi har kunnet snu oss raskt etter markedstrender og på den måten ligget i forkant vedr. utvikling av nye og innovative løsninger på nyeste teknologi. Vi har alltid vært klare til å oppgradere våre eksisterende kunder sine websider når markedet har tvunget frem endringer, og dette tenker vi å fortsette med. Endring er spennende og konkurranse er gøy.  


Stabilitet

Vi har en fornuftig drift- og kostnadsstyring. Våre faste kostnader dekkes inn via lisens- og supportavtaler samt at de fleste av våre kunder har 3-5 års avtaler. Dette minimerer risikoen for at selskapet skal kunne få økonomiske problemer, selv i tider da markedet svinger.


NetConsulting AS

-Din Totalleverandør av webdesign og webmarkedsføring

 


 

 

NetConsulting AS - 1300 Sandvika - tel 23 27 16 00 - post@netconsulting.no

Be om priser og tilbud