Bygg din webløsning Helt uten å måtte programmere!

En publiseringsløsning eller publiseringsverktøy er en type programvare som gjør at en kan vedlikeholde og bygge ut nettsider uten noen spesiell fagkompetanse innen web. Om en kan bruke ordinære Office-progam, vil en også kunne bruke en publiseringsløsning. De aller fleste nettsteder i dag er laget med en publiseringsløsning (også kalt publiseringsverktøy eller CMS). Markedet flommer over av løsninger og det er ikke lett å velge riktig.


Netconsulting AS har utviklet publiseringsløsninger siden 2002. Våre konsulenter kom i fra Norges største IT-miljøer og tok med seg gode ideer innen brukervennlighet og fordeler fra firma som Microsoft, Evry m.fl. Vi tok også de beste ideene fra de største publiseringsverktøyene, som f.eks  Joomla, Drupal og WordPress. Disse første versjonene av vår programvare har dannet grunnlaget for avanserte webportaler spesialprogrammert for selskaper som Kommununes Sentralforbund og Gjensidige Forsikring. Krevende og erfarne brukere fra fagmiljøet rundt Teknisk Ukeblad, inkl. 7 journalister, har bidratt til å få brukervennligheten optimal. Vi har hatt mange versjoner av systemene opp igjennom de 13 årene vi har jobbet med dette. Vår nyeste versjon av Netconsulting CMS er tilpasset responsiv kode, og tilpasser seg alle skjermstørrelser for web, lesebrett og smarttelefoner. Løsningen er stabil og god.


Netconsulting er imidlertid et konsulentselskap, og vi gir kundene våre råd basert på deres behov på kort og lang sikt. Det er mange publiseringsløsninger på markedet, og vi har kompetanse rundt de største og mest vanlige systemene, slik som WordPress. Det er gode og dårlige sider ved alle verktøy, og å velge riktig system ved start er spesielt viktig i de tilfellene man skal gjøre en millioninvestering og legge grunnlag for et arbeidsverktøy som skal leve i mange år for mange ansatte. Vi har alltid hatt langsiktige kundeforhold, og synes det er greit å være ærlig fra start vedr. anbefaling av system. Ved å stille i kundemøte med åpent sinn så klarer vi gi de beste anbefalingene, vedr. valg av riktig system til de ulike kundene våre.

I dag stilles det store krav til en publiseringsløsning. Mye med tanke på brukervennlighet, men også i forhold til tekniske egenskaper som i sin tur vil kunne gi bedre oppføring i søkemotorer som Google. Når Netconsulting AS eller andre lager webdesign til et nettsted, er det ofte en forutsetning at en kjenner publiseringsløsningen som skal benyttes. Årsaken er at en del publiseringsløsninger har begrensninger på hva som er mulig å implementere. 

Våre kunder har stort fokus på søkemotoroptimalisering. Det er stor forskjell på ulike publiseringsløsninger på hvor bra de er til å få nettsted synlig. Lages det korte og fine adresser, kan en sette inn beskrivelse og nøkkelord på hver side, lager løsninger site-map og robot.txt-filer? 

Ta kontakt for en uforpliktende demonstrasjon av noen av publiseringsverktøyene vi anbefaler

 

Netconsulting CMS

Løsningen er skreddersydd til små og mellomstore selskaper, og du trenger ikke tenke på å måtte gjøre teknisk vedlikehold av system selv. 

Les mer om Netconsulting CMS 

WordPress

Verdens mest brukte gratis publiseringsløsning. Passer for deg som ønsker å oppgradere teknisk kode selv og spare penger.

Les mer om WordPress

Driftsløsninger

Du trenger et sett med tjenester for å drifte webløsningen din. Et domene, e-post adresse mm, men også det driftstekniske miljøet må vurderes opp i mot din målsetting av interne driftskrav. Har dere vurdert Cloud Computing?

Les mer om Netconsulting sitt driftstilbud

Support, vedlikehold og SLA

Etter lansering av en ny nettside så starter kanskje den viktigste jobben. Nettsidens tekster, søkemotoroptimalisering og kode må jevnt og trutt oppgraderes og vedlikeholdes for at den skal fungere som planlagt.

Les mer om Netconsulting AS sin oppfølging av kunder etter lanseringKontakt
Support 23 27 16 00
E-mail oss
Man-Fre 10-14

NetConsulting AS, PB 47, 1300 Sandvika

All rights reserved
@2002-2023  NetConsulting AS 

 
Personvern  Cookies policy