Livet består av mer enn jobb.

Hvis du var 90 år akkurat nå, og skulle tenke tilbake på livet ditt..

"Hva har Du brukt tiden din på?"  

Put alternative text here : no


Velkommen til å søke jobb hos oss 

Det første spørsmålet søkere får er: Hvor ønsker du å være 5 år frem i tid? Ved å forstå hvor kanditaten "vil", kan vi ofte hjelpe med å tilrettelegge arbeidsoppgaver for at en relevant CV kommer på plass så fort som mulig. Firmaets behov må selvsagt dekkes, men ved at vi alle er litt fleksible på hvem som gjør hva, så har vi alltid fått til å lage gode løsninger for hele teamet.


Et springbrett

Vi ser gjerne at våre kandidater blir 2-5 år før de går videre, men da er det også på tide å gå videre. NetConsulting jobber aktivt for å løfte dyktige ansatte inn i større selskaper, og med godt hell.

Våre interne arbeidsmetoder er lik metodene i de største konsulentfirmaene. Omfang av metodikk er selvsagt tilpasset kundenes budsjetter, men de kanditatene som fokuserer og gjør detaljene bra, får seg jobb blant Norges største IT-selskaper. 


Hvordan ser DU at du kan bidra med å bygge firmaet og avlaste oss?

Vi har ikke fulltidsstilling ledig akkurat nå, men er stadig på jakt etter ekstrahjelper og traineer som kan jobbe ved siden av skolen.

Hvis du har litt ekstra tid, ønsker å få arbeidserfaring og har store drømmer.. så ikke nøl med å ta kontakt. 

Dersom vi har noen felles målsettinger skal du se at vi kan finne noen arbeidsoppgaver du kan avlaste konsulentene våre med, både på kontoret og fra hjemmekontor. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Send søknad


Drømmer blir til virkelighet; et succes-case: 
 

Gustav startet sin karriere som utviklingsassistent hos oss, for 18 år siden. Den gang kom han rett ut fra universitetet. Hans drøm var å få lederansvar, spare seg opp nok penger til å bygge seg hus utenfor byen og ha mulighet til å jobbe fra hjemmekontor og få barn. Han drømte om å kunne være super-pappa og jobbe med inspirerende prosjekter samtidlig. Organisk matproduksjon og salg av egen mat via FoodTrucks, var hans exit-strategi- og pensjonsplan. 

18 år etter han kom inn på intervju, har vi sammen nådd alle målene våre. Gustav mangler nå bare noen FoodTrucks! 

Kontakt
Support 23 27 16 00
E-mail oss
Man-Fre 10-14

NetConsulting AS, PB 47, 1300 Sandvika

All rights reserved
@2002-2023  NetConsulting AS 

 
Personvern  Cookies policy