Alle handler på nett. Vær der du også!

Nordmenn er verdensmestere på Internett. Å handle online er enkelt, utvalget er stort og servicen er god. Faktisk benytter hele 8 av 10 nordmenn seg av nettbutikker. Potensialet er stort for deg som vil ta steget over i netthandelens verden. Netthandel gir kundene større grad av fleksibilitet og valgfrihet i hvor, hvordan og når de handler.

 

Med ubegrensede åpningstider og lave etableringskostnader har internett blitt en svært attraktiv salgskanal. E-handelsløsninger åpner opp for handelsvirksomhet med unike muligheter.  E-handel og elektronisk betaling er nå stuerent.


Netconsulting E-handelsløsning tilbys i ulike størrelser

Vår webshop fås i ulike størrelser. Du kan starte med grunnleggende handelsfunksjoner som produktgalleri og kasse, og oppgradere med elektronisk betaling og integrasjoner med tredjepartsløsninger.   Til nettbutikkene har vi utviklet et ti-talls moduler som du kan kjøpe til ved behov.

Disse modulene er f.eks automatisk visning av mest populære produkter, automatisk visning av mersalg-produkter i kassen, samt alle typer integrasjoner med sosiale medier som for eksempel Facebook. Spesialsøm utføres etter behov.   Nettbutikkene settes opp raskt og enkelt.

Ta kontakt for uforpliktende demo og tilbud.

 

Enkelt å administrere

Netconsulting eHandel er det rette verktøyet for bedrifter som selv ønsker å oppdatere innhold på en meget enkel måte. Systemet er robust, teknisk avansert, men også svært brukervennlig. Det kan brukes både for å selge til dine kunder og til å samhandle mer effektivt med dine leverandører og forhandlere.

Løsningen har ferdige integrasjoner med utvalgte kortselskaper, mobilhandel, reklame- og økonomisystemer.   Referanser: Euro Cosmetics AS, Norsk Kuldesenter AS og Kongen Marina AS.

 

Øk omsetningen

Vi gir deg en nettbutikk som er lett å finne frem i og enkel å bruke. Rask og effektiv shopping gjør kunden fornøyd.

Med smart design og funksjonalitet ligger alt til rette for å høste fordelene en nettbutikk gir.

NetConsulting AS - 1300 Sandvika - tel 23 27 16 00 - post@netconsulting.no

Be om priser og tilbud