Netconsulting tilbyr å utarbeide logo

Din logo - din identitet i markedet   En logo skal være en identitetsbygger og hjelpe bedriften å skille seg ut i markedet.   En logo består som oftest av navn, et grafisk symbol eller en kombinasjon av disse. Logoen skal fungere i alle størrelser og på alle medier, fra web og visittkort til avisannonser og store skilt og bannere.  
 

Put alternative text here : no

Netconsulting sine egne og innleide designere har erfaring og kompetanse som sørger for å gi deg en logo tilpasset dine behov, målgrupper og budsjett.

Uavhengig av om du driver et lite nyoppstartet enkeltpersonforetak eller et stort konsern så har vi designere som leverer mer enn hva deres kunder og leverandører forventer.

 

Vi jobber tett med kundene

Du som kunde spiller imidlertid en viktig del i prosessen med å utforme logoen. Det er du som kjenner ditt marked og dine kunder, så innspill og tilbakemeldinger underveis er viktig for å oppnå et best mulig resultat. 


Designprosessen

Etter at logoen er planlagt så vil du motta en del utkast til alternative logoer. Vi velger i samarbeid ut noen av de som vi mener vil være korrekt å jobbe videre med, og for hver runde kommer vi nærmere målet om en logo du kan bruke på alle dine arenaer. 


Ta kontakt for en prat rundt ditt firma sin identitet på web og trykk.

 

NetConsulting AS - 1300 Sandvika - tel 23 27 16 00 - post@netconsulting.no

Be om priser og tilbud