Et bilde sier mer enn tusen ord - og personlige bilder er mer troverdige

Nettsider uten bilder kan oppleves som kjedelige, uinspirerende og sist men ikke minst unødvendig inneffektive til å kommunisere budskapet til sluttbrukeren. Alle bedrifter bør bestrebe seg mot å underbygge budskapene på websidene sine med gode og effektive bilder.

Nettet florerer av bilder med "riktig" tema og prisen på digitalkameraer og mobiltelefoner med gode kameraer går stadig ned. Det er fullt mulig for kunder å ta egne bilder som kan brukes på nettsidene. Problemet er bare at de fleste er uerfarne når det gjelder å stille inn riktig lysmengde, fokusere på motivet tilpasset websidens design osv osv. Det tar ofte mer tid å optimalisere dårlige bilder i Photoshop, enn det tar å sende ut en mann med rett utstyr og utdanning. Prismessig burde flere bedriftseiere vurdere å kontakte en proff fotograf. Investeringen kan raskt lønne seg.

Netconsulting har i løpet av sine 13 år i bransjen knyttet til seg et knippe fotografer. Disse holder hovedsaklig til i Oslo, men vi har også en fotograf i Bergen og èn i Trondheim. Disse jobber som innleide konsulenter og/eller vi kopler de bare direkte til kundene våre, slik at de inngår direkte avtaler. 

Felles for fotografene vi formidler er at de har høy utdanning, topp moderne utstyr og erfaring. Noen har spesialisert seg på portrettfotografering, og noen på produktfotografering og interiør. Vi har også èn fotograf som gjør mange kreative oppdrag innen motefotografering. 

Fotografering prises enten per time eller pr bilde som tas. Dette avtales i hvert enkelt tilfelle. Konkurransedyktige priser. 
Våre kunder får rettighetene til bilder som tas. 

Dersom du ønsker å prate med fotograf, så kontakt oss for å booke et møte. Du kan da ta møte i våre lokaler i Oslo eller i studioene som fotografene disponerer. Disse ligger alle sentralt i Oslo. Vi anbefaler at fotograferingen planlegges på forhånd, slik at fotografen har en klar arbeidsliste å fotografere ut i fra. Han vil gå igjennom bildene sammen med deg/dere og gi råd i utvelgelsesprosessen. Dersom du/dere ønsker å få optimalisert/justert kvaliteten i utvalgte bilder så har fotografene vi jobber sammen med høy kompetanse på bildehandling. 

Ta kontakt om du vurerer å anskaffe fotograf så får du et uforpliktende tilbud.

 

 

 

 

 

Kontakt
Support 23 27 16 00
E-mail oss
Man-Fre 10-14

NetConsulting AS, PB 47, 1300 Sandvika

All rights reserved
@2002-2023  NetConsulting AS 

 
Personvern  Cookies policy